tjørringspejder.dk

Udlejning

Udlejning

Hytten udlejes til arrangementer, lejre, kurser og overnatning. Den udlejes til spejdere, skoler og private. Hytten udlejes også til familie-arrangementer, men ej til fester.

Udlejningskalender

Priser

  • Weekend (fre. kl.16 – søn. kl.16) kr. 3.200. Prisen reduceres m. 500 kr. i nov. dec. jan. og feb. måned.
  • Kort weekend (fredag-lørdag eller lørdag-søndag) kr. 2.100
  • En hel hverdag uden overnatning kr. 1.050
  • Hverdags aften kr. 500
  • Hel uge kr. 7.000
  • Kort uge (man-fred.) kr. 4.500

BEMÆRK at en kort weekend tidligst kan bookes 3 måneder før første udlejningsdag. Det er ikke muligt at forhåndsreservere.

Priserne dækker leje af Tårnborg for max 50 personer og er inklusiv el og slutrengøring. Der skal stadig fejes og tørres borde af i henhold til ordensreglerne. Lejer skal selv medbringe klude og toiletpapir.

For yderligere spørgsmål, kontakt udlejer Jens Jørgen Jespersen

Mail: taarnborgudlejning@gmail.com

Mobil (primært aften): 6071 6015

Persondata forordningen

Lejere:

Når lejere henvender sig til Tårnborgs udlejer angående eventuel leje af Tårnborg modtages navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger opbevares digitalt hos udlejer indtil det er afgjort at en aftale om et lejemål ikke indgås, hvorefter oplysningerne slettes senest to måneder efter henvendelsen er færdigbehandlet. Hvis der indgås aftale om et lejemål, vil oplysningerne blive brugt til administration af lejemålet. Oplysningerne opbevares digitalt hos hhv. Tårnborgs udlejer og kasserer og i fornødent omfang i henhold til regnskabslovgivningen på papir i aflåst skab hos Tårnborgs kasserer. Oplysningerne opbevares efter gældende regnskabslovgivning.

Godkend persondatapolitik.

Når du sender personoplysninger til Tårnborgs udlejer, opbevares disse sikkert. Oplysningerne benyttes alene til at administrere din henvendelse, og efterfølgende til at administrere et eventuelt lejemål. Dine data slettes, når vi ikke har behov for dem mere og senest to måneder efter din henvendelse eller senest 5 år efter et eventuelt lejemål er afsluttet i henhold til regnskabslovgivningen.

Du kan altid få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, ved at henvende dig til Tårnborgs udlejer og kasserer.